Blodsockervänlig bakning

Nu är det dags att granska sina blodsockerkurvor igen. Min sommar har varit varm och helt underbar. Vilket också betyder att blodsockret främst har betett sig som en berg-och-dalbana! Men nu är jag tillbaka på jobbet igen och tagit tag i den blodsockervänliga tänket igen.

Sandra tipsade på sin blogg om en LCHF-limpa som såg jättegod ut. Jag kollade in receptet som bara verkade för enkelt för att vara sant, så jag var ju tvungen att testa. Superfint bröd blev det, och supergott dessutom!

dav

Som sötning använde jag kokossocker, och nästa gång ska jag sätta lite mindre av det och lite mera salt, annars blev det hur perfekt som helst!

Receptet till Sannas LCHF-limpa hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s