Snäll batat

on

Trots att bataten innehåller en hel del kolhydrater, är den oftast mycket snäll mot mitt blodsocker. Jag kan använda den i purésoppor tillsammans med andra grönsaker och då påverkar den inte mitt blodsocker nästan alls. På restaurang kan jag äta pommes av batat och jag behöver bara dosera riktigt minimalt.

Jag hittade den här fräscha gredelina bataten i butiken häromdagen. Och tillsammans med blomkål blev det en spännande soppa till middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s