Födelsedag!

on

På torsdagen fyllde jag år. 37 år gammal är jag nu. Förra veckan tog min syster ett foto på mig och senare sade jag till min man att jag är helt nöjd med hur jag ser ut nu. Att jag är nöjd med att se ut som en 37-åring, och att jag inte mera vill vara en 37-åring som försöker se ut som 25. Men på fredagen var jag till frisören och vi rakade bort hälften av håret. Så nu har jag en ”försöker se yngre ut”-frisyr igen. Så kanske det är lite ålderskris på gång i varje fall.

Jag tycker om att fylla år. För att jag älskar att få paket och presenter! I år igen fick jag igen fina födeledagsgåvor; kläder, gåvokort, muminmuggar, datorväska och annat smått och gott.

På fredagen hade jag bjudit hem familj, gudbarn och vänner på kalas. Jag ville bjuda på lite hälsosammare läckerheter till kaffet. Jag hade bakat min första rawfood-tårta, och den fick bra betyg av mina gäster. Vi hade också en liten bröllopstårta kvar i frysen, så nu blev också en uppäten. Fruktfat och fröknäcke med olika röror fanns också på bordet. En riktigt kul kväll med mina nära och kära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s