Diabetesföreningen i Åboland fyller 30 år!

Denna vår, eller rättare sagt detta år, kommer att fyllas av diabetesrelaterat program. Vår lokala diabetesförening, Diabetesföreningen i Åboland r.f., fyller 30 år och det ska firas. Eftersom jag nu är nyvald sekreterare i föreningens styrelse, kommer det troligen att falla mera arbetsuppgifter på mig än tidigare.

DfÅ Jubileumslogga 30år

Vi börjar året med att Maria igen kör igång löpträningarna inför Kuntovitonen som vi deltar i i Maj. Vi ska hålla festligt vårmöte och ännu festligare 30-årsjubileumsfest. Därtill ska jag delta i Diabetesförebundets organisationsdagar och förbundsmöte i Tammerfors. Våra superpopulära gym- och vattengymnastikträningar fortsätter såklart rulla på som tidigare. Likaså bowlingen. Och våra stödgrupper Familjeklubben, Pargas Sockertoppar och Diabeteskerho. I sommar blir det först en utfärd i Gustavs, sedan till Raseborgs sommarteater och i slutet av sommaren till Svenska träffen på Åland. Hösten och vintern börjar också fyllas med diabetesevenemang, men dem berättar jag mera om en annan gång.

Det är fullt upp hos oss alltså. Vi strävar till att ha lämpligt program för alla våra medlemmar i alla åldrar. Vill du också bli medlem kan du gå in på förbundets sida här, eller så kan du kontakta mig: nee.backstrom@gmail.com.

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s