Jämn natt

Det som är så skönt med att vara hemma igen är vardagsrutiner som jag mår bra av. Jag äter blodsockervänligt igen och det syns verkligen på blodsockerkurvan. Kolla in den här från förra natten. Jämnare blodsocker får man leta efter!

dav

Visst kunde blodsockret ligga aningen lägre, men är det jämnt är jag nöjd! Kurvorna från resan vill jag inte ens dela. Det var högt, högt, ännu högre, stört ner, lågt, jättehögt, ännu högre, stört ner o.s.v.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s