Ibland bara vill man fika

on

Jag har verkligen försökt tänka blodsockersmart den senate tiden. Men ibland kan man inte bara tacka nej till tårtor och bullor. Igår firade vi Runebergsdagen här i Finland och butikerna och caféerna fylls av härliga runebergstårtor! Och de är fakriskt enligt mig årets godaste kaffebröd!

Idag bestämde jag mig för att köpa mina favorittårtor. Valde i butiken bland alla tiotals olika, och bestämde mig för Närpes bageris runebergstårtor, som räknas till nästanlokaltproducerade hemma hos oss, min man är ju hemma från Närpes.

30 snabba kolhydrater och ett stigande blodsocker senare ångrade jag en stund mitt fikaval, men ibland måste man bara. Och visst var det så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s