Ett dygn i Tammerfors

on

I helgen blev det igen ett dygd i Tammerfors. Jag deltog i Diabetesfrbundets Ordförandeforum, där styrelsemedlemmar från de olika finlandssvenska diabetesföreningarna träffas. Vi berättade om verksamheten i våra föreningar och vad vi har på gång. Vi diskuterade också hur Svenska träffen och Familjeträffen ska se ut och planerade att börja ordna ungdomsläger för de finlandssvenska diabetestonåringarna.

Mitt blodsocker ville inte alls bete sig under resan. Jag vaknade i hotellrummet på lördagmorgon med blodsockret på över 17, trots att jag endast ätit blodsockervänligt kvällen innan och doserat insulin till varendaste kolhydrat. Sådant är verkligen jobbigt. Kortigerade det höga värdet med lite insulin och en timme senare var det ilar neråt och det blev nästan lite bråttom till frukosten.

Ordförandeforumet var givande och under tågresan hem hann jag och min föreningskollega planera hela vårt verksamhetsår. Inte så tokigt.

Detta år var vi på Scandic Station i Tammerfors. Riktigt fräscht och fint, fast kanske aningen för mycket fucsia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s