Sandy Bee

Vi besökte Sandy Bees vernissage och utställningen ”New Me” i ArtBank i Pargas. Vi bekantade oss med hennes konstverk. Jag är helt såld! Konstnären är en bekant tjej och hemma har vi redan en av hennes tavlor som pryder väggen. Jag gillar verkligen hennes stil!

”Sandra Wallin, känd som @Sandy Bee är en finsk målare och visuell konstnär som bor och arbetar i Paris. Sandy Bee jobbar främst med svartvitt, men en släng av färggranna och starka färger betonar hemliga meddelanden i bilderna. De viktigaste källorna för inspiratioin är Keith Haring, Jean Dubuffet, Maya- och Aboriginalmålningar. Sandy Bee´s formspråk är starkt och självständigt. Hon är inspirerad av den sensuella friheten och inflytandet av livet i Paris.”

Om ni inte ännu har besökt ArtBank, ska ni göra det nu! Förutom den otroliga The Salvador Dalí Private Exhibition finns Sandy Bees konstverk utställda till 28.2.2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s