Många frågetecken

Många frågetecken på gång. Min sensor börjar bli gammal och orkar inte visa rätt blodsockervärden mera, utan den tappar kontakten och visar ???. Jag måste byta den ikväll. Jag är så lyckligt lottad att jag (eftersom jag har förändringar i ögonbottnen) får tillräckligt med sensorer så att jag aldrig behöver vara utan den. Utan en sensor på magen eller armen känner jag mig otrygg, eftersom jag inte längre alltid känner av låga värden.

dav

Den här lilla saken. Älskade apparaten. Den gör att jag känner mig trygg fast jag går omkring med diabetes typ 1. Den ger mig en frihetskänsla som jag aldrig känt tidigare i mitt diabetesliv. Jag skulle vara helt borttappad utan den.

Men nu till verkligheten. Jag åt en halv grapefrukt till frukost och blodsockret steg till 15,8 trots att jag tog insulin. Suck. Inga flera grapefrukter åt mig på morgnarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s