Min mest perfekta dag

Jag har blivit fru! Den 7.10.2017 gifte jag mig med mitt livs körlek och min bästa vän. Det kan låta som en kliché, men vår bröllopsdag var verkligen den bästa dagen i mitt liv.

De här fina bilderna är tagna av Pelaago Photography.

Min brudklänning hittade jag av en slump i en brudbutik i Åbo. De hade inga korta klänningar på lager, förutom den här. Den var från början riktigt ful, det var en gammal modell som ingen velat ha. Men jag blev förtjust i den genast, och efter lite trollspö blev det just en sådan klänning jag ville ha! De fixade dessutom en liten ficka för insulinpumpen, vilket gjorde att jag inte behövde lyfta upp hela klänningen varje gång jag skulle pilla på pumpen. Jättesmart! De vackra skorna köpte Kalle till mig i Spanien redan på våren år 2016, och äntligen fanns det användning för dem.

Hela dagen var magisk, vi tänker tillbaka till bröllopsdagen ofta. Vi ser på bilderna och talar om alla fina minnen vi har. Vigseln var känslofylld och det var så fint att ha alla nära och kära på plats. Bröllopsfesten var rolig och lång, precis som vi ville ha det. Salen var fylld av vänner och familj, vi åt god mat och lyssnade till fina tal och fin musik. Mina brudfrämmor Tanja och Bebbe hade verkligen gjort ett superjobb!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s