Bridezilla med förändringar i ögonbotten

Länge sedan sist! Jag är inne i bröllopsplanering och allt vad det innebär, så tyvärr har bloggen satts åt sidan lite. Det är cirka en månad tills jag ska gifta mig med den bästa mannen i världen, men vi börja har allting på koll. Så ännu har jag inte förvandlats till en Bridezilla, men jag hinner ännu.

Förra veckan besökte jag ögonläkaren igen. Sedan december i fjol har jag gått lite mera ofta hos ögonläkaren, eftersom jag hade fått en hel del förändringar i ögonbottnen på en kort tid. Men nu har läget varit ganska stabilt sedan dess, och nu var läget kanske t.o.m. an aning bättre än för 4 månader sedan. Så skönt!

Läkaren påpekade igen att jag haft diabetes länge (börjar ju närma sig 30 år snart!) och att förr eller senare blir det aktuellt med en laserbehandling av ögonbottnen. Men som sagt, jag klarade mig ännu en stund.

sdr

I söndags blev det ett besök till kyrkan för lysning till äktenskap, spännande! Efteråt bjöd mamma oss på kaffe och tårta. Och så skulle det fotograferas så klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s