Bzzzz… Lipton

Det känns som en hel evighet sedan jag har fått buzza om någon produkt, men nu äntligen är det min tur. Och produkterna är Liptons ekologiska tesmaker Lipton Ekologisk Inspiring Ceylon och Lipton Ekologisk Surprising Russian Grey.

Eftersom jag glömde mina teförpackningar på jobbet över helgen tog det ett tag innan jag kom i gång med buzzandet. Men i morse blev det te till frukost för sambon och mig. Oftast dricker vi endast ett glas C-vitaminbrus till frukost, så en kopp hett te kändes lite konstigt, men gott.

dav

Jag valde Russian Grey såklart, för turkosblå är min favoritfärg i köket. Teet var riktigt gott, jag smaksatte det med en sötningstablett. Men för att vara ärlig måste jag säga att jag hade tänkt att smaken skulle vara mera surprising. Det var den inte. Tyckte teet smakade mest vanligt Russian Grey-te. Men det var absolut inget fel på smaken. Och förpackningen är ju ursnygg, så den kommer att få stå framme i köket ett tag.

Men vad tyckte sambon om sitt te då? ”Du kan skriva att ‘det var riktigt gott'”, sa han.

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s