Chia

on

Blodsockervänligt och superhälsosamt. Superfood.

Bestämde mig för att äntligen testa chiafrön. Jag har varit lite skeptisk till dem tidigare, men ville nu ge dem en chans. Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Smaken på mina två puddingar jag gjort hittills är det inget fel på. Men konsistensen är ingen favorit. Men kanske jag vänjer mig. Med tanke på hur hälsosamma de är så kanske de är värda en chans.

Dagens pudding:

  • Chiafrön
  • Mandelmjölk
  • Mosad mango
  • Kokosflingor
  • Nötter som topping

Nu är det bara att låta fantasin flöda. Tips på blodsockervänliga puddingingredienser mottages med tacksamhet.

En kommentar Lägg till

  1. attvaraetta skriver:

    Jag har ätit chiapuddint till frukost lääänge, och mina favoritingredienser till är kakaonibs (alltid!), kanel och granatäpple, blåbär eller hallon. Jag blandar ofta i lite kakaopulver i puddingen, men det är mest för att täcka smaken av spirulinan och chlorellan som jag lägger i. Jag använder också hampa i min pudding, inte för smakens skull utan för att få lite mer protein i blandningen. Mjölken brukar jag variera mellan kokosmjölk, mandelmjölk, cashewmjölk och sojamjölk (alla finns utan tillsatt socker) för att få lite olika smak, men jag tycker nog mest om kokosmjölk :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s