Buzzador: Schär

Jag blev igen antagen till att buzza! Så kul! Denna gång är det glutenfritt bröd – Schär – jag har fått hem i en låda.

dav

Ja, men hur testar man bröd då? Jo, man dukar fram ett lyxigt kvällsmål, kokar kaffe, plockar fram ett spel och sitter vid bordet hela kvällen lång! Jag tror inte min sambo har någonting emot att ta del av buzzningen han heller, för så här lyxiga kvällsmål brukar vi inte äta.

dav

Den här kvällen valde vi att äta Schär Flerkornsbrödet. Jag har ätit en del glutenfria bröd tidigare, eftersom en del av min familj äter glutenfritt och jag måste nog säga att det här brödet var ett av de godaste glutenfria bröden jag smakat på. Det smakade ju helt ”vanligt bröd” ju. Kornen i brödet gav det också lite tuggmotstånd. Brödet var dessutom ganska luftigt, och inte alls så kompakt som jag tycker glutenfria bröd brukar vara.

Alla de här produkterna ska vi testa.:

dav

Tyvärr är ju inte glutenfritt bröd ett dugg mera blodsockervänligt än vanligt bröd. Jag har så gott som slutat äta bröd till vardags, ju på grund av att mitt blodsockret blir helt crazy av bröd, vilket är synd. För jag gillar smörgås. Jag älskar smörgås av ljust bröd! Men det får nu bli bara till lyxkvällar som denna.

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s