Buzzador: Garnier Moisture Bomb

Efter en lång tids paus i buzzande, fick jag äntligen hem ett paket från Buzzador med posten i förr går. Det innehåll en fuktbomb för ansiktet, bra! Ansiktet behöver verkligen fräschas upp efter en vecka i Spaniens heta sol.

dav

Produkten är en ansiktsmask från Garnier som heter Moisture Bomb. Det är som en våt duk som man lägger i ansiktet, låter verka i 15 minuter och efter det är din hud mjuk och återfuktad!

Jag gillar att testa allting nytt, så en rolig ansiktsmask är ju bara för roligt! Det blev mycket fnitter i toaletten tills masken var på och allting satt på sin plats.

bty

På förpackningen stod det att masken sitter på plats perfekt, och att man inte behöver sitta stilla under verkningstiden. Det stämde då kanske inte. Jag traskade omkring, tömde diskmaskinen och lekte med hunden. Masken gled sakta neråt och efter en stund täppte den till både näsan och munnen. Dessutom kändes det som om hålen för ögonen, näsan och munnen var lite för små, medan masken annars var ganska stor för mitt ansikte.

bty

 

Men annars var masken skön. Och huden kändes verkligen mjuk efteråt. Jag kan inte säga att jag i morse mera kände av någon speciell skillnad från tidigare morgnar, men så vet jag också att min hud sväljer mycket fukt! Men den var rolig att testa. Vilken tur att jag har två förpackningar kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s