För bra för att vara sant

I över ett dygn visade sensorkurvan bara grönt. ”Fint! Nu börjar blodsockret stabilisera sig efter semestern.”

Ja, det kunde man kanske tro. Tyvärr är det inte hela sanningen. Ja, det är för bra för att vara sant. Sanningen är att min sensor krånglar och visar fel. Den visar helt enkelt för bra värden! Igår visade den så många gånger helt åt skogen så jag startade om sensorn. Men tyvärr fortsatte problemen imorse. Sensorn visade under 4 då blodsockret i själva verket var över 11. Men jag får stå i ännu en stund. Nästa vecka först har jag tänkt sätta ny sensor.

Det är nog så skit i det här landet det här med materialutdelningen. Mitt hba1c har sjunkit massor under ett år med sensoreing, dvs. det funkar faktiskt. Ända ska det snålas så att man bara får en sensor i månaden. Om den slutar funka efter två veckor, så får du i andra ändan vara två veckor utan sensor. Inget kul. Men det är väl bara att gilla läget…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s