Ny familjemedlem

Sommaren har gått allt för snabbt. Det känns som om den aldrig började heller. Vi har varit med om någonting spännande denna sommar, en liten Meja flyttade in hos oss i början av juli. Hon är så söt. Ett halvt kilo vägde hon då och var så minimal så jag var rädd att hon skulle gå itu. Nu har Meja redanblivit 1,3 kilo och har blivit riktigt modig och duktig.


Annars har sommaren varit skön. Vi har gjort mycket, haft fina fester, ätit gott och myst med valpen.

Ur diabetessynvilnkel är sommaren aldrig den bästa årstiden för mig. Mitt blodsocker tycker bäst om jobb och rutiner. På sommaren blir det lätt annorlunda mat, godis och sena kvällar. Sista veckan på min semester mätte jag inte många värden under 15. Sensorkurvan tjöt knallrött hela tiden. Men det jämnade sig snabbt då jobbet började.

En kommentar Lägg till

  1. Maria skriver:

    Spännande att det kan vara så olika det här med blodsockret! Mitt är nästan aldrig bättre än under semestern ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s