Fortsättning…

… på förra inlägget om att känna sig trygg om natten.

Senaste veckan har CGM väckt mig ganska ofta nattetid. Jag vet egentligen inte vad det beror på att blodsockret ibland sjunker på natten. För ibland stiger det ju också, eller så är det jämnt så jämnt. Men då CGM väcker så är blodsockret inte ännu farligt lågt, och ibland vet jag inte ens om jag är hemskt vaken då jag sörplar i mig min juiceburk som står på nattduksbordet. Men på morgonen märker jag att den är tom. Och efter några dagar ser det ut så här:

20160418_071321

Dags att gå till butiken och fylla på juicelagret. :)

Det fina armbandet är förresten Thomas Sabo Lovebridge, som den älskade mannen hämtade med sig från en arbetsresa i Norge. <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s