Bloggen Livet och diabetes

Livet och Diabetes är en inspirations- och informationsblogg för dig som lever med eller nära någon med diabetes – skriven av människor som lever med eller nära någon med diabetes.

Nu har mitt andra blogginlägg på Livet och diabetes publicerat. Inlägget går under rubriken Öppen diabetes där jag skriver om just det – om hur jag är öppen med min diabetes. Kika gärna in där, läs mitt inlägg, och ta en titt på alla andra fina inlägg som finns på sidan.

lod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s