Fingrarna tackar!

Livet med Dexcom fortsätter fint. Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att hela tiden veta hur blodsockret ligger. Jag har ju alltid lidit av ganska känsligt blodsocker som reagerar hårt både på socker och insulin. Det resulterade till att jag senaste tiden har mätt blodsocker 10-15 gånger per dag! Men nu behöver jag inte mäta mera än två gånger/dag, eftersom jag kan lita på att Dexcom visar rätt värde. Skönt! Tack säger fingertopparna, tack tack!

55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s