Sommaren så här långt

Hej på er! Tänkte bara göra en snabb update så ni vet vad som händer ;) För ni har väl saknat mig lite?

Första delen av min semester är förbi och sedan måndagen är jag tillbaka på jobbet igen. Har en snutt på 10 dagar semester kvar i mitten av augusti, så väntar ju på det nu för fullt.

Detta har hänt sedan senast jag bloggade:

Senaste veckorna har jag vistas en hel del här, på diabetesmottagningen.

20150709_100225

Efter midsommar tröttnade jag på att mina blodsockervärden svajade hit och dit. Hade verkligen ingen koll. Hade problem vi kanylbytena också, endera doserade inte pumpen efter kanylbyte, eller så var kanylen böjd. Och då det här hände, var ju hela den dagen förstörd. Såklart. Så jag snackade med diabetessköterskan, besökte henne och beslutade mig för att byta pump! Så nu är jag en lycklig ägare av en Animas Vibe och Dexcom! Gud så skönt! Dexcomen fungerar exakt och jag vågar verkligen lita på den.

20150722_085536

20150714_173215

Jag kommer att berätta om mina synpunkter på bytet av pump, för- och nackdelarna i ett annat inlägg inom kort.

Jag har sakta börjat röja i mitt hem, sakta ska hemmet packas ner i lådor för i höst blir det flytt!

20150701_120220Och mitt i röjandet och städandet var det ju lämpligt för loppis! Vi ordnade ett gårdsloppis hemma hos en vän en söndag i juli. Det var så roligt! Och många besökare hade vi!

20150712_124854

20150712_124918

Förra veckan åkte jag med Bebs och Daniela till Själö en sväng, och det var en av de roligaste dagarna den här sommaren. Efter Själö-besöket åkte vi på en oplanerad tvåtimmarskryssning i skärgården och fick njuta av havsluften, sällskapet och lite skumvin :)

20150716_111905

20150627_164856

Sedan till det absolut tråkigaste. Eftersom jag ska flytta i höst, och Elton&Elmo inte kan följa med, har jag varit tvungen att hitta ett nytt hem till dem. Efter en del letande, flyttade de till sin nya familj för en och en halv vecka sedan. Och jag saknar dem så! Att göra mig av med mina lurviga familjemedlemmar var det jobbigaste jag gjort i mitt liv tror jag. Mitt kattmammahjärta gråter. Nå, det blir säkert lättare med tiden.

20150704_104754

Puss på er!

3 kommentarer Lägg till

 1. Tanja skriver:

  Det tar säkert tid före tomrummet fylls men tiden läker alla sår. Har du hört något hur det gått för kissorna i deras nya hem?

  1. Ninnu skriver:

   Näe, har inte hört något. Ska ringa någon dag och höra hur de har det ☺

 2. Fru Z skriver:

  Kämpa på! Det är klart att det är ledsamt, men det fixar sig <3 kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s