Har DU vunnit?

I morse innan jag begav mig till jobbet, skedde dragningen av godiset som jag lovade. Ordnade alltså en liten tävling här på bloggen, eftersom jag hade besöksrekord tidigare i veckan! Jag skrev alla tävlingsdeltagares namn på små lappar som jag lade i en skål.

20150522_081438

Eftersom alla dragningar ska ha en övervakare, hade jag tänkt att Elton & Elmo skulle få ha den uppgiften. Men Elton var så intresserad av lapparna i skålen, så han fick sköta dragningen och jag fungerade som övervakare. Duktig kisse!

20150522_081606

Och namnen som stod på de vinnande lapparna var:

20150522_081531NINA och AMANDA S, grattis!

Håll utkik i era e-postlådor, ni kommer att få mejl av mig under dagen.

Kom ihåg att gå in och rösta på Ninnus diabetesblogg till att bli Veckans blogg på Besökstoppen! (man får rösta en gång per dag ;) )

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s