Mera om den lilla TÄVLINGEN!

Som jag lovade i tisdags kommer jag ikväll att dra vinnarna av varsin påse diabetesvänligt godis. Varför det? Läs mera om tävlingen här.

20150521_073100Två vinnare får en påse Nellie Dellies, som är sötade med Stevia. Hela påsen innehåller under 10 g kolhydrater! Vill du ha en påse, tycker jag du ska delta i tävlingen! Imorgon berättar jag vem som har vunnit!

P.s. Senast jag skrev om Nellie Dellis fick jag många förfrågningar var man får köpa dem. Själv har jag köpt dessa i den lokala K-Supermarketen (i Finland alltså). Så om du har en K-butik i närheten kan du gå in och fråga efter dem :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s