Diabetesförbundet – Diabetesliitto 60 år

I år fyller Diabetesförbundet i Finland 60 år. Och det ska firas inkommande helg i Tammerfors.

Jag har äran att få representera Diabetesföreningen i Åboland r.f. tillsammans med ena av dragarna av Familjeklubben här i Pargas. Vi ska bo på den nya Solo Sokos-hotellet Torni Tampere, precis vid tågstationen. Hotellet ser jättefint ut, öppnades i oktober 2014 så allting är ännu nytt och fräscht. Jag gillar verkligen att få bo på hotell! Under helgen pågår organisationsdagarna med fullspäckat program! På lördagkväll blir vi mottagna av Tammerfors stad och efter det blir det jubileumsmiddag med dans. Visserligen startar förbundsmötet tidigt på söndagmorgon, men kanske det kan bli lite firat varje fall :)

sipa_s-palvelut_fi sipa_s-palvelut_fi2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s