Tack för igår – TÄVLING!

Ja verkligen! Tack för igår, älskade bloggläsare. Efter att jag länkat Mäta blodsocker på colan-inlägget i Facebook-gruppen Bolla diabetestankar, hittade massor besökare hit till min lilla blogg :) Totalt över 1000 visningar och 899 unika besökare! Helt klart ett nytt bloggrekord för mig (tror det senaste rekordet var ca 350 unika besökare)!

statistik

Och för det här är jag ju jätteglad! Så roligt att många nya läsare tittade in hos mig. Därför vill jag skicka en liten vårhälsning i form av diabetesvänligt godis (sötat med Stevia) till två av er. Du är med i tävlingen genom att kommentera detta inlägg och berätta för mig vad du tänker göra i sommar. Se till att du fyller i din e-postadress också, så att jag kan kontakta dig om du vinner!

De två vinnarna dras på torsdagen den 21.5, så tills dess har du möjlighet att delta! Lycka till!

12 kommentarer Lägg till

 1. Josefin skriver:

  I sommar ska jag jobba på ett ”fritidshem” för ”handikappade”, där jag kommer vara med och hitta på saker som att bada, ta fika på stan och spela tv/brädspel. Jag har även tänkt blogga en hel del. Men det framför allt viktigaste få tid tillsammans med min sambo, tid att bara vara typ fiska och grilla.

 2. Tanja skriver:

  En kortare resa, koncert, vara på villan, grilla å slappa m.m

 3. Maggan östh skriver:

  I sommar blir det 5 veckors semester från förskollärarjobbet. Dessa veckor skall tillbringas mest med barnbarnet då hans pappa inte får någon egen semester. En helg planerar jag dock att få tillbringa med min man i Stockholm.

 4. I sommar ska jag njuta av min första semester på år och dagar. Njuta av härliga sommardagar och fira att livet har sina goda stunder. Studera vidare till livsstilsråsgivare och kostrådgivare samt arbeta med ”mina” åldringar (jag är vårdare till yrket) :)
  Låter gott med diabetesvänligt godis. Själv äter jag LCHF och är sockerfri. :)

 5. Jasmine skriver:

  Jag ska vara kantor i min hemkommun i sommar. Det här blir det tredje året jag är sommarkantor så det börjar väl bli en liten slags rutin, med allt från gudstjänster och dop till begravningar och bröllop. Kommer säkert få sjunga och spela mycket och träffa fina människor också . :)
  Förändrade själv min livsstil till liberal LCHF från förra hösten och även om jag nådde mitt mål till julen så håller alltid LCHF-tänket kvar :)

 6. Gertrud Persson skriver:

  Jag har fått ett vikariat på ett boende som jag ska jobba på i sommar. Hoppas på lite husvagns semester också, grilla, träffa barnbarn o bara vara. Det är min sommar☺

 7. Nina skriver:

  Sommarjobbar 8 veckor.Pyssla på stugan.Njuta !

 8. Amanda sundqvist skriver:

  Jobba i Juni & läsa på studentskrivningar i juli/augusti. 😊

 9. Joanna skriver:

  Vad kul.. Jag vill vinna!;-)
  I sommar ska jag passa på o njuta över att vara heelt ledig ifrån jobb o skola för kanske sista gången! (Om de inte blir fler kids 😜) Är föräldraledig med dom yngsta nu, o sen blir de förskola för dom o jobb för mig! Sen ska vi banne mig på semester också.. Två veckor söderut med husvagn! Astrid Lindgrens värld, Öland osv hoppas vi på! O lite gott diagodis på resan vore ju toppen! 👍

  Kram på dig

 10. Amanda skriver:

  Det är min sista sommar före jag börjar studera och jag hade oturen att bli utan sommarjobb. Kändes ju lite jobbigt i början men vad gör man? Jo man gör det bästa av situationen och planerar in en massa roligt till sommaren istället! Jag skall bland annat få två egna katter från Israel, resa till Åland på rockoff, spendera så mycket tid på sommarstugan som möjligt tillsammans med familjen, fira midsommar, festa och fira med kompisarna och njuta av min sista lediga sommar för mååånga år framåt!

  Hoppas du också får en bra sommar!

 11. Lotta Ebbesson skriver:

  Jobba,jobba,jobba :-) Så en liten glädje stund skulle det vara om min vardag förgylldes med en påse av nåt gott man kan äta utan att må dåligt :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s