Mina älskade Elton & Elmo

Mina katter, mitt allt! De här ljuvliga hårbollarna är så viktiga för mig. Det vet alla som känner mig.

228595_10150190824277252_6130842_nMen nu har jag gjort ett tungt beslut. Nämligen att hitta ett nytt hem åt Elton & Elmo. Mitt hjärta gråter. P.g.a. ändring i livet och mannens svåra allergi är det här nu det enda alternativet.

Mina älskade Elton (7 år) och Elmo (nästan 5 år) söker ett kärleksfullt hem att få fortsätta sina liv i. Elton och Elmo är snälla och nyfikna katter som hittills levt endast inomhus. Tidvis är de lekfulla och har spring i benen, men annars mest lata och matglada. De är inte vana med småbarn eller hund, men de kan säkert vänja sig vid behov. Jag önskar hitta ett kattvänligt hem till mina små älsklingar.

Jag önskar att ni inte delar detta inlägg med hela världen på Facebook, eftersom jag nu först vi höra mig för i min bekantskapskrets ifall det finns nån som kan hjälpa mig och katterna.

2012-12-29 17.53.09

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s