Nytt mineralpuder i sminkpåsen

Jag var inte riktigt på shoppinghumör då vi var i Tallinn över påsken. Det händer inte ofta, men det händer. En sak hade jag med mig i väskan hem varjefall, nämligen ett nytt mineralpuder, Mica Beauty Cosmetics.

20150428_071658

Jag har nångång sett de här supertäckande pudren (hur böjer man ordet puder?) i TV, men aldrig trott att de kan vara bra. Jag har som jag tidigare berättat problem med min hud. Stora finnar som kommer och går. Dessutom lämnar de mörka ärr som är svåra att täcka. Kinderna är rödflammiga och jag är mörk runt ögonen. I åratal har jag använt mig av foundation, consealer, puder och solpuder för att täcka alla felaktigheter i ansiktet, men ändå aldrig varit riktigt nöjd. Nu använder jag EN produkt, som täcker allt!

Jag kunde inte tro mina ögon då jag såg mig i spegeln efter att puderförsäljaren sminkat mig i 2 minuter. Allting täckt, men en produkt!

En före och efter-bild, var så goda:

2015-04-26_11.59.46

Skulle kanske ha kunnat fixa bort påsarna under ögonen också… Nå, så här ser jag ut, naturligt vacker ;) Och med håret på ända!

Just det här märket av mineralpuder får man inte köpa i Finland, så jag får väl åka med jämna mellanrum till Tallinn då! Passar mig!

2 kommentarer Lägg till

  1. insulinbella skriver:

    Schyst puder! Varför får man inte köpa det pudret i Finland? *blev väldigt nyfiken*
    Var verkligen skillnad på före och efter bilden! Tummen upp på det! :) Och håret på ända är bara så rätt och naturligt ;)

    1. Ninnu skriver:

      Vet faktiskt inte varför det inte säljs här :( Kanske ingen bara som ännu inporterat det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s