Mina muminmuggar

on

Som så många andra bloggare, bestämde jag mig också för att anta utmaningen på Lindas Lantliga-bloggen och presentera mina muminmuggar.

20150423_192358

För många år sedan blev jag förtjust i den bruna Sniff-muggen och bestämde mig för att samla på mig några sådana. Bruna muggar alltså. Men så började jag få lite andra muminmuggar också, och på den vägen är jag. 37 muggar finns för tillfället i min samling. Någon mugg har jag dubletter av, så det blir väl totalt 32 olika muggar som finns i mitt skåp.

20150423_192223

Sniffarna

20150423_192423

Lilla My-muggarna. Den nyaste röda My-muggen saknar jag ännu i min samling.

20150423_192350

I kanten har jag de nyaste muggarna. Nu är det muminhuset, HSR-muggen och Snusmumriken som får stå där.

20150423_192503

Snorkfröken och poeten-muggen är den enda hittills som jag köpt i second hand. Blev så förtjust i den muggen, så jag letade redan på den på Tori.fi och fick den ganska förmånligt hemskickad på posten.

Jag hoppas ännu på flera fina muggar i min samling, men är inte redo för att köpa dyra muggar i andra hand. Folk gör stora pengar på dessa muggar på nätet. Köper stora satser och säljer för dyra pengar. Synd att det ska vara så. Men jag förstår varför folk är galna i muggarna, för visst är de ju så fina!

2 kommentarer Lägg till

  1. insulinadiabetes skriver:

    Åh vilken kul grej :) Jag måste också presentera mina muminmuggar :)) Jag älskar dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s