Selfie-tattoos

I Spanien testade jag mig på sommarens kommande hit, nämligen Selfie-tattoos. Guld- och silverfärgade fejktatueringar som man klistrar på huden. Eftersom vi inte hade nåt strandväder precis under resan, fick jag nöja mig med ett par små tatueringar på armen.

WP_20150408_009WP_20150408_011Då jag klistrade den lillalilla fjädern i guld på min handled, så glömde jag helt bort att jag ju har en textremsa också på armen, så därför är fjädern lite dåligt placerad… Så går det med tatueringar man inte själv ser, men glömmer bort dem helt enkelt!

Och mittiallt i allt tatuerande ville ju mannen och ha en tatuering. Det blev ett litet svart mönster på armen.

WP_20150408_008De här Selfie-tatueringarna finns i många olika prisklasser och av olika kvalité. De här var billiga tatueringar som jag skaffade på Tallinn-båten i påsk. Men konstigt nog så höll de här tatueringarna jättebra! Nästan hela veckan hölls mina tatueringar på plats.

Tror ändå jag ska skaffa mig mera högklassiga Selfie-tattoos till sommaren, sådana som inte ser skrynkliga ut på huden :) Men en kul grej tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s