Om resan, telefonen och katten

Hej på er! Redan över en vecka sedan vi landade i Finland igen och resan och semestern var slut! Enda sedan vi kom hem har jag varit deppig och ledsen över att vara tillbaka i vardagen igen. I 4 månader väntade vi på att åka till Spanien och förväntningarna var höga. Och nu är det över! Visst har vi roliga saker att se fram emot här framöver också, men känns ändå tomt på något vis. Suck.

Resan var fin, trots att vi inte hade vädret på vår sida direkt… 1,5 dagar hade vi sol på hela veckan. Men istället för sol hade vi shopping, rundturer, god mat och det bästa sällskap. Mannen min är ett perfekt resesällskap, så bra!

WP_20150408_013

Det har blivit lite shopping här hemma också :) I söndag skaffade jag mig en ny telefon, en Samsung Galaxy A5. Min Lumia 620 har blivit så trög och slö på senaste tiden, och droppen som fick bägaren att rinna över var allt wifi-strul på resan. Jag har alltid gillat min Lumia, men ville nu byta märke, eftersom jag ville ha ett pålitligt Android-system helt enkelt.

Telefonerna går inte ens att jämföra med varandra. Kolla t.ex. bildskillnaden! Första bilden är fotad med min gamla Lumia och den andra med nya Samsungen:

WP_20150405_00220150421_180112

Båda bilderna med samma modell, på samma plats och utan blixt.

Och mera shopping ska det bli :) I lördag ska jag på syngranskning och har bestämt mej för två par nya glasögon samt nya solglasögon. Kul med nytt till sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s