Wheyhey!

Jag blev idag tipsad om den nya Wheyhey-glassen och kunde ju inte annat än att rusa till butiken genast och köpa en burk. Med smaken Chokolate såklart :) Oj mums! Burken innehåller 12 kolhydrater, perfekt för oss diabetiker ju! Dessutom är den helt glutenfri och vegetarisk. Den innehåller lite kalorier och mycket protein dessutom. Drömglassen alltså! Finns i smakerna choklad, jordgubb, vanilj och banan. Ska testa en annan smak inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s