L’oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

Hej på er! Länge sedan jag skrev nåt här senast! Dagarna bara rullar på, och jag hänger inte riktigt med i svängarna.

Men nu hittade jag ett så trevligt e-postmeddelande i min inbox, och det ville jag ju genast dela med er! Jag ska nämligen få testa L’oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream-produkter! Kul! Hoppas nu verkligen de här kan hjälpa mig med min dåliga hy (som för tillfället faktiskt är i ganska bra skick!). Produkten är speciellt framtagen för oss nordbor som har olika årstider och speciellt torr vinter. Synd att denna produkt inte kom för några månader sedan! Men varje fall, det här ska ju bli kul!

unnamedJag lovar hålla er uppdaterade om vad jag gillar produkten!

P.s. Varför ska alla hudvårdsprodukter ha så krångliga namn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s