Hos diabetesläkaren (varning för negativitet)

Började dagen med ett besök hos diabetesläkaren idag. Efter att jag suttit och väntat i stans fulaste väntrum (utan en endaste tidning!) var jag förbannad då jag äntligen kom in, nästan 45 minuter för sent. HUR kan en läkare vara så mycket försenad genast på morgonen, jag var dagens andra patient.

Dessutom var det läkaren som jag inte alls gillar, så jag sade att jag hade bråttom till jobbet p.g.a. hans försening (mitt humör på morgnarna är ju inte det bästa, sen om jag är lite irriterad till…) då jag fick gå in. Kunde konstateras att

  • mitt hba1c var 7,8 (äntligen under 8, jess!)
  • jag var 2 kg lättare än i höstas
  • mitt blodtryck var bra

Så förnyade han receptet och jag gick. Jaha. Så jäkla onödig resa till Åbo! Jag ska nästa gång till diabetesläkaren i september, hoppas verkligen det är nån annan läkare då.

Dessutom var min diabetesskötare på semester den här veckan, så det satte en okänd vikarie på hennes stol också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s