Födelsedagshelgen

Poff sade det. Och så var vardagen här igen.

Har fått fira det skönaste veckoslutet på länge. På lördag eftermiddag åkte vi med mannen till Kasnäs för att slappa och mysa där ett dygn. Och det var nog det smartaste beslutet vi gjort! Gud så skönt vi hade det där! Och så god mat!

Vi badade i badhuset, solade i solariet, njöt i tysta rummet, åt så gott på restaurangen, sov så gott i sköna sängar, åt hotellfrukost, besökte Siver Bar bakom knuten och firade lite födelsedag. Skulle så gärna ha stannat lite längre där ute. Ens en natt till!

WP_20150314_004 WP_20150315_002 WP_20150315_003

WP_20150315_004Min födelsedag den 15.3 började med ett perfekt blodsockervärde, nämligen 15,3. Grattis på födelsedagen, sade kroppen (vaknade med 14,2 på vändagen också…). Hade visst inte dosera riktigt rätt till restaurangmaten och alkoholportionerna på lördagkväll. Nå, ingen stress, snabbt sjönk det till normalnivå igen.

WP_20150315_001Mannen hade skaffat ett så vackert Efva Attlig-halsband till mig! Han känner verkligen till min smak för smycken!

WP_20150315_009Då jag kom hem från Kasnäs-resan väntade en bukett blommor på mig. Det var mamma som hade hämtat blommor då hon skötte mina små kattkompisar då jag var borta. Vardagsrumslampan hade pappa också flyttat på enligt min önskan och så märkte jag att ytor och golv också hade blivit lite putsade :) Tack för det, för nu skulle det bli kalas!

Jag hade plötsligt en massa goda kakor att bjuda på, tack till föräldrarna och svågern för det!

WP_20150315_012Jag blev igen uppvaktad med en massa fina gåvor och lite bidrag till semesterkassan :) Jag fick äntligen en egen fin kappsäck, så nu behöver jag inte låna mammas längre. Och så fick jag den fina nya HSR-muminmuggen (som jag väntat!) Toppen!

En jättefin helg och födelsedag har jag i bagaget igen! Tack till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s