Jämnt blodsocker hela förmiddagen

Hej på er kära ni!

Igår på kvällen då jag lade mig låg mitt blodsocker 8,9 och i morse 8,8. Så fortsatte det sen, titta bara!

WP_20150310_003Jag ska besöka diabetesmottagningen nästa vecka, det är därför jag har koll på värdena och fyller i dem i min lilla Excel-fil.

Det här med bra blodsockervärden är förresten mycket individuellt, som allt annat med diabetes också som ni redan vet… Att ha ett värde på över 8 före en måltid kan för många kännas ganska högt, medan det för mig känns perfekt! Allt under tio är bra värden i mitt lilla diabetesliv. Börjar värdet på en fyra tycker jag det igen är ganska lågt. Hoppas så innerligen att de här stabila värdena också märks i mitt hba1c, imorgon bär det av till labben :)

Idag har jag förnyat mitt pass över nätet. Igår besökte jag Rajala Pro Shop i Skansen för att ta passfoto. Det gick snabbt, och det är så behändigt med det elektroniska fotot som man får en kod till. Passbeställningen tog också ca 5 minuter att göra över nätet, så nu är det bara att vänta på det nya passet :)

Titta hur jag ändrat på fem år! Först tyckte jag att jag ganska långt såg likadan ut, men då jag tog en närmare titt är det nog mycket som ändrat i fejset…

WP_20150310_002 Mitt ansikte/huvud har ju blivit så trekantigt! Det var mera runt tidigare. Och så ser allting mera hängigt ut på den nya bilden också. Men så fyller jag ju också faktiskt 34 (!) år i veckan, så…

2 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Grattis i efterskott! Hipp hipp hurra! :)
  Du ser fin ut och jag vet vad ”felet” är! Din piercing i läppen är borta! ;) (eller den syns inte på nya fotot).
  Jag har tagit ut min i läppen också men saknar den men orkar inte ta om det.

  1. Ninnu skriver:

   Tack! Jo, piercingen i läppen tog jag bort för två år sedan då jag började på mitt nya jobb. Tyckte det var dags att uppdatera utseendet samtidigt ;)
   Men jo, jag saknar den ibland också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s