Mr Grey och helgen

Jag vet, ni kan bara inte längre vänta på att jag ska berätta om filmen vi såg i lördags, nämligen Fifty shades of Grey.

Hmm, var ska jag börja. Jag gillade den inte. Jag tyckte att hela filmen var som en lång trailer. Som om det var små snuttar här och där och att det var så himla bråttom att få med allting. Kanske det bara inte går att klämma in en 500-sidors händelserik bok på två timmar film. Samtidigt som jag kände att de kanske kunde lämnat bort en den istället för att tvångsklämma in alla händelser, så tyckte jag att det var så mycket som fattades.

MEN, Christian Grey räddade ju verkligen filmen! Han var just så charmig, mystisk och allt det där som man bara kunde föreställa sig!

1D274906429135-x_tdy_fifty_shades_trailer_140724_blocks_desktop_largeDet som var kul var att hela Mr Greys hem såg ut precis som jag föreställt mej! Vardagsrummet med pianot, köket, sovrummen osv.

Annars har helgen bara varit helt fantastisk igen :) Mycket tumistid med mannen, vackert väder, god mat och ett nytt smycke <3 Vad mera kan man önska sig? Nästa veckoslut ska vi åka till Kasnäs Spa, så nu kan några arbetsdagar gå fort fort :)

WP_20150309_002

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s