Trevligt veckoslut med Fifty shades of Grey

Äntligen helg! Gud, så jag ska njuta av att vara ledig. Inga måsten den här helgen, bara ledigt och roligt :)

Imorgon ska vi med några vänner till Åbo och se Fifty shades och Grey. Vi har väntat såå på den filmen med tjejerna! Det som jag tycker är kul är att tjejen som spelar Anastasia ser helt ut som jag tänt mig! Christian däremot har jag för mig att beskrivits som blond i böckerna, men jag kan ha fel. Men jag har tänkt honom som blond med lockar varje fall :) Av nån orsak har våra karlar också valt att följa med och se filmen… De vågar väl inte släppa oss tjejer ensamma ;)

Jag har sett böckerna Fifty shades of Grey som en riktig romantisk kärlekssaga och varit kär i Christian sedan första stunden. Hoppas, hoppas verkligen de kunnat få med den känslan i filmen, vilket jag visserligen tvivlar på… Få se. Återkommer!

collection-fiftyshades-gallery_0

Trevligt veckoslut kära bloggläsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s