Överraskad

Vet ni, så gott som varje gång ja mätt blodsocker de senaste veckorna så har jag blivit överraskad. Positivt överraskad! Mitt blodsocker har faktiskt varit ganska bra (under tio, vilket är mitt mål) och stabilt nu ett tag! Helt super! Det började egentligen då jag fick den nya insulinpumpen, hmm. Kan den spruckna pumpen faktiskt fungerat så ojämnt, eller har blodsockret nu bara stabiliserats av nån anledning? Mannen där hemma menar såklart att det är hans förtjänst (vilket det ju faktiskt kan vara också – mår människan bra så är blodsockret också stabilare), men jag tror ändå mera på teorin om insulinpumpen :)

Det som också är bra med ett stabilare blodsocker, är att jag faktiskt vågar lita på att det inte hoppar hit och dit. Jag vågar gå ut på promenad med 8,6, utan att vara rädd att det rasar efter en kvart. Och jag vågar gå i duschen med 4,5. Dessutom kan jag äta godis och ta ordentlig bolus utan att hamna på 25. Kul!

Je je je! Och snart är det semester!

WP_20150304_001Nya fina älsklingspumpen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s