Ögonbottnen checkade…

… igen en gång. Jag har nu gått hos ögonläkare två gånger i året se senaste åren som jag kommer ihåg. Idag kom jag att tänka igen på det att jag faktiskt ska göra det resten av livet också. Huh.

Mina ögonbotten är som sagt kontrollerade igen. Både genom fotografering och undersökning. Alltid lika spännande att få se bilderna efteråt! Min ögonläkare är snäll och förklarar bilderna åt mig, och trots att jag inte förstår just någonting alls, så tycker jag att det är mycket spännande!

l_ogaBilden är lånad från 1177.se.

Men det jag förstod av bilderna jämfört med bilderna tagna i höstas, är att mina ögonbotten faktiskt mår bättre nu än då! Det såg t.o.m. jag! Endast små fjuttiga blödningar, inget att oroa sej för. Skönt. Nu kan jag pusta ut en stund igen.

Så nästa besök blir först om 9 månader! Tjohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s