Yoogaia – träning via webben

As you all know så är jag kanske inte riktigt den man ser sporta omkring på gym och konditionssalar… Jag är lat i grunden och ju sämre min kondition blir, desto svårare är det att komma iväg och röra på mig. Men jag skulle vilja. Faktiskt.

Så fick jag ett mail om Buzzadors nästa kampanj – nämligen Yoogaia – liveyoga i eget vardagsrum (fri översättning av skribenten själv ;) ). Måste ju prova! Och tro det eller ej, har faktiskt testat på både pausyoga och en tehotreenit (effektiv träning). Kul!

Hos Yoogaia kan man boka in sig på liveträning. Dvs. en typ här i Finland, i London eller i Hong Kong drar en träning framför kameran och vi i andra ändan får hänga på. Har man inte möjlighet att delta i liveträningen, så kan man välja någon lagrad inspelning. Funkar lika bra!

Du kan se Yoogaias reklamvideo här:

https://fi.yoogaia.com/#video

Blev du också lite inspirerad? Vet du, jag kan bjuda dig på en gratisvecka! Gå in på Yoogaias webb, registrera dig och använd kampanjkoden YOOGAIATRIAL2015 så får du testa på deras liveträningar och lagrade träningsvideor i två veckor helt gratis!

Anne20blogikuvaBilden har jag lånat från Yoogaias blogg.

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s