Mars marcherar förbi

Mars kommer att gå fort, och det är jag lite ledsen för. Jag tycker vi borde njuta av dagen istället för att hela tiden ha tanken en vecka/två veckor/en månad framåt. Vårt mars är fullspäckat, så månaden kommer att svuscha förbi. Vi ska gå på bio, träffa vänner, gå på spa, fira min födelsedag, gå på coktailparty. Dessutom ska jag få gå på ett bloggevent, fungera som biljettförsäljare i den lokala revyn och gå på många föreningsmöten. Så är det april Och då ska vi åka till både Estland och Spanien. Så mycket kul på gång nu!

Det som ju också är kul är att mitt bland alla roligheter ska också kroppen undersökas. Det blir besök till ögonläkare, labben för årsprover, diabetesskötare och -läkare och tandhygienisten denna månad. Dessutom har jag beställt ett stort lager diabetesmaterial som jag väntar på och så måste jag till apoteket för att fylla på insulinlagret inför resorna också.

WP_20150302_004

Så hör ni inte av mig denna månad så är det för att jag njuter av livet <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s