Tuppen

Det var så intressant att läsa Tanjas inlägg om sitt kinesiska horoskop, så jag bestämde mig för att läsa litegrann om mitt också. Och jessus så rätt de har de där kineserna! (Den kursiva texten är lånad från horoskop.nu).

Tuppen
Tuppen är alltid populär, extravagant och kreativ. De kan vara brutalt ärliga och älskar för det mesta att bli överöst med uppmärksamhet. De är underbart lojala vänner och ger ofta råd – vare sig de blivit frågade om det eller ej! Familjen betyder allt för Tuppen och de är en av de mest lojala av alla zodiaker.

Positiva egenskaper: Entusiastisk, värdig, motståndskraftig, välorganiserad, bra med tider
Negativa egenskaper: Domderande, pedantisk, svårt för kritik, obetänksam

Motto: ”Jag vet

Att ge råd har jag hört att jag är ”bra” på. Och så har jag fått höra att jag tror att jag alltid har rätt. Men det är inte så. Jag tror inte alls. Jag VET att jag alltid har rätt ;) Men jag tycker att jag kan se på saker från olika synvinklar, så kanske det är därför jag ger så bra råd, hihi!

Bra med tider, det är jag! Och välorganiserad (jo, det är jag faktiskt!). Men jo, jag kan väl också vara domderande och obetänksam. Och svårt för kritik, det har jag!

Prognos för 2015
Du kommer att bli testad under 2015. Det börjar inte speciellt fördelaktigt men under årets andra hälft så kommer situationen att förbättras.

Förändring förutspås för Tuppen och det är viktigt att du tänker noga på framtiden. Vänta inte tills du är tvingad att ta ett beslut, ta istället initiativet och välj nu.

Dina färdigheter kommer att sättas på prov på din arbetsplats och du måste därför härda ut och ha mycket tålamod. Du måste utrusta dig för att kunna ta itu med svårigheter. Det finns indikationer på att du kämpar med att få tillbaka den bättre ställning du tidigare hade. Du får inte gripas av panik utan måste arbeta lugnt och metodiskt för att uppnå målen. Det gäller att tänka smart och att prioritera det som är viktigast först.
 
 Det är viktigt att du tar bra hand om din hälsa. Då kommer den att vara helt okej. Kroppen kommer att reagera starkt på sådant som innebär ett hot mot din hälsa.

Du har tur i kärlek i år. Det är ett bra år att ingå en ny relation eller att gifta sig. Det du bör vara extra försiktig med är hur du talar med din partner. För att krydda till relationen lite så kan du ta hand om din älskade genom att ge uppskattade överraskningar. Din partner stöttar och stimulerar dig och ger dig styrkan att kämpa mot dina mål.

Hmm, spännande år framför :) Förändringar, trubbel på jobbet, god hälsa och kärlek. Låter inte helt fel :) Ska väl försöka tala fint och inte så vasst, men överraskningar är jag bra på!

10428465_10152216226867252_3390266076362917374_n

Den här fina tuppvännen heter herr Backas och bor i Malax.

En kommentar Lägg till

  1. Göran Elmertoft skriver:

    Hej. Satt och letade på diabetesbloggar och din hamnade högt på träfflistan. Länkar till din blogg nu och hoppas du vill göra detsamma till mig. Ha en bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s