Dålig natt och krämmiss

En tröttsam dag igen. När ska jag börja känna mig piggare? Beslutade mig för att gå tidigt och lägga mig igår, så jag kröp under täcket redan kvart över tio. Men med en tv-tittare och tv i sovrummet fick jag ju inte sömn innan efter elva typ. Och så vaknade jag klockan tolv och klockan tre. Pust. Klockan fem var det dags igen, då var det blodsockret som var lågt (lade mig med blodsockret på 9,8, vad felas nu då?). Så när det var dags att stiga upp lite före sju på morgonen, kändes det som om jag inte sovit just alls.

Efter morgonduschen smörjade jag in mina torra armar och ben med den nya fuktighetskrämen jag köpte igår (Nivea någonting) och tyckte den var konstigt tjock… Efter ett ordentligt smetande och kletande märkte jag att jag köpt kräm som ska användas i duschen ju! After shower cream, rinse off, stod det helt klart på flaskan. Suck. Motgångar på morgonen är inget bra i min värld. ”Kan inte den här dagen vara slut redan!” ropade jag. Då hade jag varit vaken en halv timme typ. Stackars lilla man som ska stå ut med mitt morgonhumör…

WP_20150218_001Tycker jag ser så vuxen ut idag.
Kanske är det påsarna under ögonen som gör det?

Men snart bär det av till Skanssi en sväng. Har kaffedejt där och så hoppas jag på lite shopping :) Och det blir man ju alltid pigg av, eller hur :)

Sorry, ska försöka skriva om nånting annat än om hur trött jag är… God fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s