Den bästa vändagen <3

Oj sådan helg! Fylld av kärlek och romantik!

Min vändag på lördagen började med paket på sängen. Fick ett Nomination-armband av den älskade mannen, i samma serie som örhängena och halsbandet jag fick av honom i julklapp.

WP_20150214_001Morgonen och dagen till ära, var mitt blodsocker 14.2, vilket jag tyckte var ganska finurligt :) Nån annan som råkade pricka in ett vändagsvärde?

InstagramCapture_5a76f369-8024-4017-aa76-1e2ee3289d52_jpg  WP_20150214_029

Efter att jag fixat fejs och hår, var det dags att plocka upp en nervös brud hos frisören. Vi åt brunch och klädde om henne innan vi fick rusa iväg till kyrkan. Nätt och jämnt till vigseldags var vi där :) En fin och rörande vigsel, en rolig och mycket lyckad bröllopsfest och en hel del dansande blev det. Tycker själv jag klarade av mitt (superkorta) tal till bruden ganska bra, och det är jag rätt stolt över. Jag är ingen talare direkt…InstagramCapture_5a5331f9-2dc0-4cf9-8d75-d45b6791b1e0_jpg

Jag och den älskade mannen. Jag tycker vi var riktigt fina :) Jag var speciellt nöjd över min fina klänning. Om jag kommer över en bild där den syns, så ska jag visa den åt er :)

Det är alltid så kul då man får gå på party med sina kära vänner, speciellt på vändagen <3 Vi hade kul tillsammans med mina fina vänner Anna och Bebbe. Konstigt nog fylls min telefon alltid av en massa heltokiga bilder då vi är samlade…WP_20150214_043 (2)

ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s