Vändagsgåvan

Hmm, vad ska man hitta på till sin älskling till vändagsgåva?? Ja, det behöver jag inte fundera på längre, eftersom jag både köpt och gett min gåva redan.

Som jag redan berättat ska vi på bröllop i lördag. Och eftersom vi ju inte sällskapat så länge (fast redan ett halvår! Sjukt vad tiden går fort!), så vet jag inte hurdana slipsar han har i förrådet… Så förra veckan då jag besökte KappAhl passade jag på att de denna fina Fifty shades och Grey-slips till mannen. Visst är den snygg? Mönstret är det samma som slipsen på ena boken :)

566349_F

Bilden är lånad från KappAhl.com

Bestämde mig för att ge gåvan redan tidigare för att

a) han inte själv ska gå och köpa en ny slips till bröllopet,

b) det kanske är lite sent att ge gåvan samma dag som bröllopet, om han vill byta den.

Så sånt. Fin slips på fin karl :)

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s