Ett liv, mindfulness och bröllop

Huh, sån vecka det varit! Jag är allt annat än pigg och väntar så på den 22.3, för då har jag ledigt och SOVMORGON!

I helgen deltog jag igen i Ett liv-projektets grundkurs för kamratstödpersoner. Denna gång deltog jag som ”erfaren kamratstödperson”. Intressant kurs, alltid kul att träffa nya människor. Men nog var jag så slut i söndags efter utbildningen! Det är tufft att sitta och vara koncentrerad. Att fundera över stödbehövandens mående är minst lika tufft. Jag återkommer till kursen senare.mindfull-or-mindful

Igår stod det diabetes på schemat igen (okej, det gör det ju alla dagar). Vi hade en träff med stödgruppen jag grundade på våren 2014, Pargas Sockertoppar. Vi hade en Mindfulnesskväll, med övningar och meditation. Jag fick såklart bråttom och i butiken var det kö och jag tänkte försena mig och kom dit jättestressad och med hög puls. Men oj så avslappnad jag var efter två timmar med mindfulness! Det är nånting jag absolut skulle vilja göra mera.

Jag blev inspirerad av nuet och har klistrat lappar lite här och där för att påminna mig om att stanna upp en stund.

WP_20150212_002

I lördag är det dags för bröllop! Väntar så! Hela veckan har fyllts av förberedelser och planering. Ska nu ännu kolla att alla kläder är i skick, måla naglarna och raka benen. Sen är jag väl festfin jag med :) Jag har äran att kuska på och hjälpa bruden under dagen, så jag har inte så mycket tid för mig själv. Och så ska det vara :) Ska bli så roligt att gå på bröllop med mannen min.

WP_20150210_006 (2)

Och så är jag ju ny i håret igen! (nä, jag kan inte komma ut från frisören med samma frisyr två gånger i rad)
Black is back :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s