Den där Beroccan…

För någon vecka sedan funderade jag ju på om C-vitamin är nödvändigt eller inte… Funderade på att sluta med C-brustabletten som jag drack varje morgon, för att det blir så dyrt i längden och jag inte hade märkt nån skillnad på 5 månader.

Nå, förra helgen tog Beroccan slut, och vi bestämde oss för att inte skaffa ny. Och jag har varit såå trött hela veckan. Är det här nu sen psykiskt för att jag vet att jag inte tar nån extra C-vitamin, eller kan den ändå ha påverkat piggheten? Visserligen har jag massor program den här vecka också, för att inte tala om nästa vecka, vilket också gör mig trött och stressad. Hmm…

item10_rendition_slideshowHorizontal_cult-favorites-ss11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s