Bara en update

Tänkte bjuda på en liten update. Är lite småstressad och har en massa program inbokat de kommande två veckorna, så får ingen ro att sätta mig ner och blogga, tyvärr.

Livet med den nya pumpen går fint! Lite saknar jag min rosa älskling, men den här fina lila har fått så många komplimanger, så jag börjar nog också gilla den :) Knapparna är ännu jättetröga, och det är nästan omöjligt att klämma in en bolus genom blusen. Vilket kanske är lika bra, eftersom jag inte alltid lyckas så bra… Jag har problem att hålla in knappen då slangen ska fyllas under kanylbytet, oftast får jag ta andra tummen också till hjälp, så trög är knappen… Men månne den inte mjuknar upp med tiden.

WP_20150129_004

Om en dryg vecka ska vi på bröllop! Jag har äran att vara brudfrämma, så det är lite extraspännande! Håret ska klippas i fredag, klänningen är införskaffad och förkortad, skorna klara osv. Kul att få klä upp sej och gå på fin fest! Extrakul är det att jag äntligen har en avec med mig!

En lite mindre lyckad grej är att jag ju ser ut så här i fejset:

WP_20150203_002Suck! Det blir bara värre! Nya finnar/bölder. De blöder och är sjuka. Hur ska jag nu hastigt få fejset i skick på en dryg vecka? Har inte råd att gå varken till en kosmetolog eller hudläkare just nu… Har nu ett par dagar tvättat och smörjat ansiktet med Aqualan, hoppas det nu hjälper och jag kan känna mej fin på bröllopet!

I helgen händer det också spännande saker! Jag ska nämligen delta i en stödpersonsutbildning i Åbo. Inte som vanlig deltagare denna gång, utan som erfaren stödperson! Jag ska alltså få berätta om mina erfarenheter inom kamratstöd. Det ska bli helt roligt nog, hoppas bara jag inte blir blyg och tyst, för det kan ibland hända kring obekanta människor. Nå, få se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s