Spricka i insulinpumpen

Ack denna olycka :(

Min Fia är sönder (ni som inte visste det kallade jag min insulinpump till Fia i början). Jag har sedan sommaren haft en fin jordgubbsskin på min pump. Det har hållit bra, men nu tyckte jag det var dags att ta bort det och putsa upp hela pumpen lite grann. Men då jag tog av klistermärket märkte jag en stor spricka i pumpen! Ca 2 cm lång spricka från hörnet av displayen.

WP_20150127_016

Ringde Medtronics support genast på morgonen, och de lovade skicka en ny pump till mig, den borde komma redan under morgondagen. Jättebra service fick jag på Medtronic, på svenska dessutom (tummen upp). Man ska inte använda en sprucken insulinpump eftersom det kan komma fukt in i pumpen, och då kanske den inte fungerar som den ska.

Jag passade på att beställa en insulinpump i en annan färg den här gången, eftersom jag tycker att min fina rosa pump ofta ser så smutsig ut… Jag önskade en lila pump, men hon kunde inte lova att det finns på så kort varsel, så det ska bli riktigt spännande att se vad det kommer i lådan :) (Och ja, det är faktiskt jätteviktigt att man tycker sina vårdmaterial är fina!)

NL181009pumprender

Visste ni att man kan göra egna skins till sin Medtronic-insulinpump, t.ex. av egna foton? Klicka in dig här och kolla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s