Mysig helg och månadshormoner som inverkar på blodsockret

Härlig helg bakom. Det var riktigt synd att gå och lägga sig igårkväll och inse att veckoslutet är slut. Vi har gjort massor: gått i möbelbutiker, köpt bröllopsgåva, firat min pappa som hade födelsedag, varit på spelkväll till syrran, inventerat på Mannens jobb, hyrt film. Dessutom hann jag med lite föreningsarbete där emellan också :)

Helgen började med att jag gjorde middag till Mannen hemma hos mig på fredagen. Det blev senapsgratinerad blomkål och en snabb ratatouille. Så gott det blev! Vi åt samma mat på söndagen, och det var nästan ännu godare då det stått och dragit i ett par dagar. Rekommenderar verkligen! Och vad lycklig jag är över att jag träffat en man som mera än gärna äter vegetarisk mat!

rp11_08_02_gratinoitu_kukkakaaliDet som inte varit så nice i helgen är mitt blodsocker. Det har varit lågt. Och lågt igen. Pumpen har gått på 70 % och jag har tagit minimala bolusdoser. Ändå har jag fått korrigera och korrigera igen, för jag har haft känningar och lågt blodsocker. Suck. Aldrig är det bra. Igår på kvällen åt jag lite chips, så jag sänkte inte basaldosen till natten, och idag på morgonen var blodsockret just under tio. Så kanske det börjar bli normalt nu igen. Jäkla månadshormoner!

Kollade på pumpen. De fem senaste dagarna har jag tagit i genomsnitt 22,6 enheter insulin. Normalt ligger jag på 28-30 enheter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s